Csabai Ízek Vására

Megosztás
Share on Facebook
Facebook
Print this page
Print

Térj be és kóstolj bele Békéscsaba kincseibe!

Október 12-től kezdődően, kéthetente szombatonként várunk a Csabai Piacon, az ÚJ TÉRSÉGI PIACON, ÚJ ÁRUSOKKAL, ÚJ VÁSÁRRAL, ahol a TÉRSÉGI ÉS BÉKÉS VÁRMEGYEI KISTERMELŐK ÉS KÉZMŰVESEK legfinomabb és legszebb termékeikkel kápráztatnak el! Mézek, lekvárok, friss zöldségek, érett gyümölcsök, illatgyertyák, fazekas remekek, erdélyi finomságok, zamatos kolbászok, valamint paprikás és chilis különlegességek – minden, ami a hagyományos ízek és az egyedi élmények kedvelőinek szól!

Csabai Ízek Vására

A Csabai Ízek Vására nemcsak egy vásárlási lehetőség, hanem EGY IGAZI, HELYI ÉLMÉNY, amely megmutatja, miért különleges Békéscsaba gasztronómiája és kézműves világa. Itt minden egyes falat és termék egy-egy történet, egy kis szelet Békés vármegye gazdag örökségéből.

Célunk, hogy a piac élményekkel teli hely legyen, ahol minden alkalommal új kincseket fedezhetsz fel, ahol az emberek találkoznak, kóstolnak és felfedeznek. Legyen szó akár egy különleges ebédről, egy kedves ajándékról vagy egy egyszerű szombat délelőttről – a Csabai Ízek Vására garantáltan új színt visz a hétvégédbe!

Első alkalom: 2024. október 12. (szombat) 08:00 és 14:00 óra között.

Helyszín: Csabai Piac, ÚJ TÉRSÉGI PIAC

Látogass el, és tapasztald meg, milyen is az igazi, Békés vármegyei gasztro- és kézműves csoda!